Bericht versturen
Huis >

Dong Guan Jing Zhi Optical Film Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Dong Guan Jing Zhi Optical Film Co., Ltd.
Dong Guan Jing Zhi Optical Film Co., Ltd.
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Oceanië , Wereldwijd

Handelstype:

Fabrikant , Handelsmaatschappij

Brands:

JINGFILM

Nr van Werknemers:

200~500

Jaarlijkse Verkoop:

10000000-50000000

Gevestigd jaar:

1990

De uitvoerpc:

90% - 100%

Inleiding

Dongguan Jingzhi Optical Film Co., Ltd, gevestigd in de stad Shatian, Dongguan, provincie Guangdong, China, werd in de jaren negentig opgericht als een professionele fabrikant die zich toelegt op onderzoek, productie, verkoop en service.Om aan de vraag van de markt te voldoen, heeft JINGZHI optische film geavanceerde en geïmporteerde apparatuur geïntroduceerd om producten te upgraden.En nu zijn we een professionele fabrikant geworden in het produceren en onderzoeken van TPU-verfbeschermingsfilm, TPH-verfbeschermingsfilm, TPU-gekleurde verfbeschermingsfilm en TPH-gekleurde verfbeschermingsfilm. We hebben zakenpartners over de hele wereld en we hebben een goede zakelijke relatie opgebouwd met een aantal hoge -klasse automerken.We hebben patenten verkregen voor gebruiksmodellen en ISO9001- en ISO14001-certificaten. JINGZHI-film is zeer sterk en zeer flexibel en kan zorgen voor een gemakkelijke toepassing op gecompliceerd en gebogen auto-oppervlak.Het heeft twee series, zoals TPU SERIALS & TPH SERIALS. De belangrijkste functies voor films zijn aangroeiwerende, helderheidsverbetering, anti-krassen, anti-slijtage, anti-zure regen en het verminderen van de frequentie van verfonderhoud. Het bedrijf JINGZHI heeft er bijna één honderd mensen die onderzoek en technologische productie doen met een verkoopteam van meer dan dertig mensen.Al vele decennia wijden we ons aan het maken en ontwikkelen van films om te voldoen aan internationale normen en om aan de eisen van klanten te voldoen. We zijn er zeker van dat we ons in de spoedigste toekomst kunnen ontwikkelen tot een toonaangevend merk op de internationale markt.We staan ​​erop om op beurzen te verschijnen en duizenden terminalwinkels en gebruikers te bedienen om zakenpartners met u te worden.Goede kwaliteit is de kern voor producten.Goede service is de ziel van een onderneming.We streven voortdurend naar creatie, kwaliteit, service, technologie om aan de eisen van klanten te voldoen en om met de klant op te groeien om een ​​win-winsituatie te bereiken. Dongguan Jingzhi Optical Film Co., Ltd streeft naar een beter en hetzelfde doel.

Service

Wij zijn een professionele fabrikant in het produceren en onderzoeken van TPU-lakbeschermingsfolie, TPH-verfbeschermingsfolie, TPU-gekleurde verfbeschermingsfolie.

Geschiedenis

We zijn al meer dan 7 jaar actief in het PPF-gebied.

Ons team

China Dong Guan Jing Zhi Optical Film Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Gekleurde lakbeschermingsfolie Leverancier. Copyright © 2023-2024 jing-film.com . Alle rechten voorbehoudena.